Poliţist bătut de un şofer beat. Scene şocante în Craiova VIDEO

Un polițist a fost bătut de un șofer prins băut la volan, pe o stradă din Craiova. Agresorul a încercat să fugă, însă a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Bărbatul a fost pus la pământ și încătușat.

19 mai 2021, 19:22
Poliţist bătut de un şofer beat. Scene şocante în Craiova VIDEO
Poliţist bătut de un şofer beat. Scene şocante în Craiova

Poliţist bătut de un şofer beat. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Craiova. Şoferul s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan şi a lovit un poliţist.

Poliţist bătut de un şofer beat, la Craiova

Citeşte şi Bătaie cu români în aeroportul din Luton. Pasagerii au fugit speriaţi în toate părţile VIDEO

Sindicatul Europol a făcut publice imaginile din momentul imobilizării suspectului. Mai multe persoane au încercat să creeze o busculadă pentru a-l scăpa pe bărbat din mâinile polițiștilor.

„Ce făcu’ bă, ce făcu’? Nu făcu’ nimica ăsta șefu! De ce-l luați?!”

Luni noaptea, în Craiova, un nenorocit, l-a lovit cu capul în față pe un polițist pentru a scăpa din custodia agenților care l-au imobilizat pentru faptul că a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La fața locului au ajuns toate echipajele disponibile din zonă deoarece, cunoscuții autorului, au încercat să creeze o busculadă pentru a-l scăpa din mâinile polițiștilor.

Veți auzi pe fundal comentariile oamenilor, care mai de care, și tentativele acestora de a-l elibera pe bărbat. Unul dintre ei chiar strigă nervos, în timp ce trăgea de polițiști, că el vrea să intre în curte și nu poate de mașina poliției.

Este dovada vie a degradării societății în care trăim și a unor comunități unde legea este pentru fraieri iar când un membru de-al lor este în pericol, sunt dispuși să recurgă la violențe pentru a-l scăpa.

Citeşte şi Atac mafiot la Baia Mare. Un poliţist a fost snopit în bătaie în mijlocul străzii, de faţă cu soţia VIDEO

Evenimentul a avut loc în cartierul Popoveni din Craiova, unde polițiștii Secției 2 Poliție au urmărit un șofer care a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase. Când a ajuns în dreptul unui imobil, bărbatul urmărit a ieșit din autoturism și a încercat să sară gardul unei case. Colegii noștri au reușit să îl prindă și să-l imobilizeze. Problemele au apărut în momentul în care bărbatul și-a strigat cunoscuții iar în scurt timp, cei doi polițiști au fost înconjurați de zeci de persoane.

Intervenția promptă a celorlalte echipaje a făcut ca în acest moment să nu vorbim despre o tragedie, dar cu toate acestea unul dintre polițiști a fost lovit cu capul în față de către agresor suferind o fractură de piramidă nazală pentru care s-au stabilit preliminar 16 zile de îngrijiri medicale, atestate de certificatul medico-legal.

După reținerea autorului și conducerea la sediul poliției pentru întocmirea actelor premergătoare de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj, „surpriza” a venit din partea procurorului, care a refuzat să îl rețină pronunțându-se cu replica bine cunoscută: „agresorul nu prezintă pericol social”. Iar în antiteză, vă reamintim că un bărbat din Sighetul Marmației a fost arestat 30 de zile pentru că a trimis un fax în care aducea injurii și amenințări unui judecător”, a transmis pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi ultraj.

https://www.facebook.com/europolromania/videos/521373948889949