Un poliţist băut la volan a făcut ACCIDENT, apoi a AGRESAT FIZIC o femeie

Un poliţist care s-a urcat băut la volan, a făcut un accident vineri noaptea, în centrul Brăilei. A vrut să fugă de la locul faptei, dar a fost imobilizat de martori. În îmbulzeală a luat la palme o femeie care îl filma. Acum are dosar penal.

05 sept. 2015, 07:15
Un poliţist băut la volan a făcut ACCIDENT, apoi a AGRESAT FIZIC o femeie
Martorii spun că maşina poliţistului rula cu viteză foarte mare şi că nu a reuşit să evite un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.
 
 
În urma impactului, a fost avariată o roată a maşinii poliţistului, care a reuşit cu greu să oprească bolidul. După ce a coborât din maşină, şoferul vinovat ar fi încercat să fugă. Câţiva martori au vrut să-l oprească, dar acesta ar fi lovit pe unul dintre ei. Mai mult, şoferul ar fi agresat o femeie, care încerca să facă poze la faţa locului, scrie presa locală.
 
La faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei şi o ambulanţă.
 
Agentul de la Poliţia Municipiului Brăila a fost depistat cu 0,74 la mie alcool pur în aerul expirat după ce a comis accidentul rutier, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal.

„Femeia agresată de el depune plângere penală. El a fost implicat într-o coliziune, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină”, declară agent şef adjunct Camelia Bucur, de la Biroul de Presă al Poliţiei.