Poliţist beat, cu tupeu. Nu a vrut să oprească la semnalele unui echipaj rutier VIDEO

Poliţist cu tupeu. Un ofiţer din Tulcea s-a urcat beat la volan şi nu a vrut să oprească la semnele unui echipaj de poliţie. Mai mult, acesta a gonit pe străzi şi a provocat un accident. După ce a fost prins, omul legii a refuzat cu înverşunare să fie testat pentru alcoolemie şi chiar şi-a ameninţat colegii.

RomaniaTV.net
04 feb. 2013, 06:40
Poliţist beat, cu tupeu. Nu a vrut să oprească la semnalele unui echipaj rutier VIDEO

Poliţistul s-a urcat la volan după ce a băut câteva pahare cu un prieten într-un bar, în noaptea de duminică spre luni. A gonit apoi pe străzi şi a refuzat să oprească la semnul unui echipaj de poliţie.

„Autoturismul a fost oprit undeva la marginea orasului. Conducătorul autoturismului a vrut să se sustragă controlului şi să fugă. În această cursă, şoferul a reuşit să agaţe un alt autoturism şi să-l tamponeze uşor. Conducătorul auto implicat în accident este lucrător la poliţie în cadrul IPJ Tulcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Sorin Ţugui.

Ofiţerul a refuzat atât să sufle în alcooltest, cât şi să accepte recoltarea de probe biologice, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, care urmează să fie instrumentat de procurorii Parchetului Curţii de Apel Tulcea.