Poliţist de 33 de ani diagnosticat cu un tip rar de cancer are nevoie de ajutor. Este tatăl a două fetiţe care nu-şi doresc decât să îşi petreacă mai mult timp cu ele decât în spital

La doar 33 de ani, poliţistul Ionuţ Daniel Firescu, trece printr-o mare cumpănă. De mai bine de un an, luptă cu o formă agresivă de cancer. După multe şedinţe de radioterapie şi chimioterapie lungi şi chinuitoare, Ionuţ, care este tatăl a două fetiţe superbe, are şansa să urmeze un tratament inovator, ţintit pe boală. Costurile tratamentului depăşesc, însă, posibilităţile financiare ale familiei sale.

16 mart. 2023, 15:14

Poliţist diagnosticat cu cancer. Ionuţ a aflat, în urmă cu aproximativ doi ani, că suferă de sarcom, un tip rar de cancer, care apare de obicei în oase. În ultimul an, Ionuţ Daniel, care la început a urmat un tratament în Turcia, a efectuat sedinţe de radioterapie şi chimioterapie la Clinica Sf. Nectarie, din Craiova. Medicii i-au recomandat, însă, ca ultim tratament alternativ TAZVERIK, ale cărui costuri lunar se ridică la 30.000 de euro, o sumă pe care familia lui nu şi-o poate permite. Astfel că orice ajutor financiar venit din partea oamenilor sufletişti este mai mult decât bine-venit:

Vă implor ajutati-ne! Ajutati un tânăr de 33 de ani din Olt,  Firescu Ionut-Daniel, un bun şi apreciat poliţist, tată a doua minuni de fetiţe, care vrea să traiască.

Ieri am aflat că după un an de chin si suferinţă, după 15 sedinte de radioterapie si dupa cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 sedinte, care l-au secat fizic si psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz,  ramânând ca singură alternativă tratamentul ţintit pana la remisia bolii,  flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite.

Va rugam sa distribuiti mesajul nostru către fundaţii de ajutor umanitar pentru a salva si dărui sănatatea unicului meu fiu care nu cere nimic altceva decat şansa de a trai.

În speranta ca există minuni si imposibilul poate deveni posibil, va mulţumesc din suflet”, este mesajul disperat al mamei lui Ionuţ Daniel, Mariana Roşu.

Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal:

RO68BUCU2871037794702RON, numele titularului Firescu Ionuţ-Daniel.

CONT REVOLUT: RO56 BREL 0005 5298 8937 0100

BENEFICIAR:  IONUT-DANIEL FIRESCU

Revolut transfer international:

IBAN: LT70 3250 0957 8023 3994

BIC: REVOLT21

Beneficiar: Ionuț-Daniel Firescu