Poliţist din coloana oficială a lui Iohannis, accident în misiune. A rămas fără permis timp de 60 de zile

Un poliţist care pregătea drumul pentru coloana oficială a lui Iohannis a făcut accident. Autospeciala a lovit în plin o maşină care ieşea dintr-o curte.

17 iun. 2022, 22:47
Poliţist din coloana oficială a lui Iohannis, accident în misiune. A rămas fără permis timp de 60 de zile

Poliţist din coloana oficială a lui Iohannis, accident în misiune. Incidentul a avut loc in zona Spitalului Floreasca, atunci cand politistul se îndrepta, în viteză, către strada Radu Beller, doar cu girofarul pornit.

Poliţist din coloana oficială a lui Iohannis, accident în misiune. A lovit în plin o altă maşină

Citeşte şi Accident înfiorător de motocicletă în Pipera. Alexandra, o tânără de 30 de ani, a murit sub privirile prietenului ei. „Motorul a venit târâş, fără nimeni pe el”

Autospeciala condusă de poliţist a intrat într-o altă maşină condusă de o soferiţă care iesea dintr-o curte fără să se asigure. Amandoi au mers la Biroul Accidente Ușoare, acolo unde s-a stabilit că atât şoferiţa, cât şi poliţistul sunt de vină pentru producerea accidentului.

Ambii şoferi au rămas fără permis auto timp de 60 de zile.

Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că sirena autospecialei nu a funcționat, iar acesta ar fi un aspect relativ obișnuit pentru autospecialele Poliției Rutiere.

„Conducătorul autospecialei de poliție circula pe Calea Floreasca având în funcțiune sistemele speciale de avertizare luminoase și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, al cărui șofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.

În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii de autovehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero.

După producerea accidentului de circulație, conducătorii auto s-au prezentat la sediul Biroului de Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere pentru întocmirea documentelor de constatare”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră, potrivit sursei citate.

Citeşte şi Accident înfiorator lângă capitală, cel putin 15 morţi şi zeci de răniţi