Poliţist din Craiova, agresat când a încercat să imobilizeze un şofer care a refuzat să oprească la semnale. S-au tras focuri de armă

Un poliţist din Craiova a fost agresat, miercuri seară, când încerca să imobilizeze un şofer. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele echipajului de Poliţie, maşina acestuia fiind urmărită în trafic. Când autoturismul a fost blocat, poliţistul a fost lovit cu telefonul în faţă. Agresorul a reuşit să scape, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru prinderea lui, fără însă a reuşi.

RomaniaTV.net
19 sept. 2018, 20:22

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri seară, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un şofer care a efectuat o depasire neregulamentara pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.

“Întrucat şoferul nu a oprit la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, reuşindu-se blocarea în trafic a autoturismului. În momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul ar fi lovit unul dintre poliţişti cu telefonul in zona capului. S-a procedat la urmărirea acestuia, cel în cauză fiind somat verbal să se oprească”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj, potrivit News.ro.

Ulterior, au fost trase mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a se reuşi însă prinderea bărbatului respectiv.

Acesta s-a prezentat la sediul IPJ Dolj, în prezent fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, cauza fiind preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.