Poliţist din Otopeni, URMĂRIT PENAL pentru că a dat date nereale în dosarul ucigaşului japonezei

Un poliţist din oraşul Otopeni este urmărit penal pentru că l-ar fi favorizat pe ucigaşul studentei japoneze, găsită moartă în pădure, în apropierea capitalei.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 09:16
Poliţist din Otopeni, URMĂRIT PENAL pentru că a dat date nereale în dosarul ucigaşului japonezei

Un ofiţer din Otopeni, implicat în ancheta uciderii unei studente japoneze, este acum urmărit penal pentru că ar fi introdus fapte nereale în procesul-verbal ce l-a privit pe asasinul Vlad Nicolae.

Astfel, poliţistul este acuzat că ar fi favorizat infractorul menţionând constatări nereale în procesul verbal al anchetei, ceea ce i-a permis infractorului să rămână în libertate. Poliţistul este acuzat în principal de fals şi uz de fals în înscrisuri oficiale.

De asemenea, poliţistul din Otopeni este suspectat că l-ar fi favorizat pe Vlad Nicolae şi în alte ocazii. Criminalul, care violase şi ucisese trei femei până atunci, pe cea de-a treia – o bătrână de 73 de ani – cu câteva zile înainte de a o ucide pe studentă, a fost lăsat de fiecare dată în libertate.

Pe 15 august, lui Nicolae i-a picat victimă japoneza Yurika Masuno, de 20 de ani pe care a tâlhărit-o, a violat-o şi a ucis-o, lăsând-o apoi în pădure, în apropiere de DN1.