Poliţist mort de beat la volan în Satu Mare, reţinut pentru 24 de ore. Avea o alcoolemie de 2,14 mg per litru în sânge

Un poliţist a fost filmat când conducea o dubă pe un drum naţional din Satu Mare, deşi era mort de beat. Pe imaginile apărute în presa locală, poliţistul aflat la volanul dubei ce abia reușește să evite mai multe accidente. Agentul a fost oprit de colegii de la Poliţia rutieră însă a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Într-un final s-au prelevat probe biologice la spital, iar nivelul alcoolemiei din sânge era de 2,14 mg/litru, potrivit presasm.ro. Polițistul a fost reținut pentru 24 de ore. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2019, 07:10
Poliţist mort de beat la volan în Satu Mare, reţinut pentru 24 de ore. Avea o alcoolemie de 2,14 mg per litru în sânge

Poliţistul a fost filmat sâmbătă seara în timp ce conducea haotic pe DN 19 A, în zona Aeroportului Satu Mare. Acesta a fost oprit de polițiști pe Bulevardul Lucian Blaga, dar a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Într-un final s-au prelevat probe biologice de sânge care au indicat că nivelul alcoolemiei din sânge era de 2,14 mg/litru. 

Bărbatul s-a ales cu un nou dosar penal. 

Agentul a lucrat în trecut chiar la Poliția Rutieră, după care a fost mutat disciplinar și pus la dispoziție, numele său fiind implicat în mai multe dosare penale. Acesta este suspectat că ar fi transportat inclusiv țigări de contrabandă.