Poliţist gălăţean, acuzat de un tânăr de agresiune sexuală

Un poliţist local din Galaţi, în vârstă de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuală de către un tânăr de 19 ani, care şi-a retras ulterior plângerea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi declanşând cercetări în acest caz.

07 aug. 2015, 16:29
Poliţist gălăţean, acuzat de un tânăr de agresiune sexuală

Poliţiştii Secţiei 2 din municipiul Galaţi au fost sesizaţi, în noaptea de 16 spre 17 iulie, printr-un apel la 112, de către un tânăr de 19 ani, din Galaţi, care a reclamat că a fost agresat sexual într-o lizieră de către un bărbat de 47 de ani din Galaţi, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Citeşte şi: Doi poliţişti au violat o fată de 15 ani. Copila era fugită dintr-un centru de plasament din Călăraşi VIDEO

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi se cunoşteau de aproximativ cinci luni, iar în noaptea respectivă ei au consumat împreună băuturi alcoolice într-un bar din municipiul Galaţi, după care au părăsit localul, iar într-o lizieră tânărul ar fi fost agresat sexual de bărbatul în vârstă de 47 ani.

După ce a fost audiat, tânărul a revenit asupra plângerii iniţiale arătând că nu solicită continuarea cercetărilor.

Dosarul a fost finalizat de către poliţişti şi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea legală, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei, a afirmat că bărbatul de 47 ani implicat în acest caz este un poliţist local care nu a avut niciun fel de abateri şi a fost declarat apt la toate testările psihologice.

Citeşte şi: Explicaţia pentru violul în cazul studentei de la Drept. De ce a acceptat să facă SEX ÎN GRUP

„Din momentul în care s-a aflat despre implicarea poliţistului în acest caz i-a fost ridicat armamentul din dotare şi a fost mutat la un post fix de lucru, din cadrul Poliţiei Locale. Aceste măsuri au fost luate până când Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi va formula o rezoluţie în acest caz. El este poliţist local din anul 2004”, a declarat, vineri, Aurelia Matei.