Poliţist găsit mort în baie. Se pare că a făcut infarct

Un agent de polţie din judeţul Argeş a murit la 49 de ani. A fost găsit căzut în baie, iar autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cauzele decesului.

26 ian. 2021, 23:38
Poliţist găsit mort în baie. Se pare că a făcut infarct

Poliţist găsit mort în baie, este doliu în Argeş. Marți seară, colegii acestuia  au aflat o veste cumplită legată de unul dintre cei mai vechi oameni ai legii de la nivelul IPJ Argeș. Dan Gabriel Marcu, angajat al secției 1 de Poliție Pitești, și-a pierdut subit viața, cel mai probabil în urma un infarct.

Omul legii în vârstă de numai 49 de ani, nu a mai ajuns la schimbul trei, acolo unde era așteptat să-și facă serviciul, așa cum o făcea de câteva decenii la nivelul Poliției Argeș. 

Trupul său neînsuflețit a fost descoperit în baia propriei locuințe, iar decesul a fost declarat de către Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, asta după ce echipele ISU au permis paramedicilor intrarea în apartamentul polițistului.

Poliţist înjunghiat la Eforie

Un poliţist constănţean a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit. Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, pentru a-l prinde pe agresor. Acesta a fost prins ulterior de oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, marţi seara, un apel la 112 a anunţat că în Eforie Nord, un bărbat ar fi recalcitrant şi s-ar manifesta violent pe stradă. Acolo s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv. El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală.

Agresorul a fugit apoi, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment, fără a reuşi prinderea acestuia.

O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, anunţă că a emis, marţi, un ordin prin care mai multe direcţii, între care cea de protecţie internă, cea anticorupţie din MAI, dar şi Corpul de control sau Direcţia de comunicare trec din coordonarea unui secretar de stat în directa coordonare a deţinătorului portofoliului. „Sunt conştient îmi va crea mult mai multe bătăi de cap, dar îmi asum acest lucru pentru că eu cred să sistemul imunitar al unui minister trebuie să fie în directa coordonarea a ministrului”, susţine Lucian Bode.


loading...