Poliţist în stare gravă după ce a fost lovit cu bolovani în cap în timp ce intervenea la un scandal

Un polițist a fost lovit cu bolovani în cap în timp ce intervenea la un scandal. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, iar atacatorii nu au fost prinși nici cu focuri de armă și sunt căutați.

08 aug. 2022, 10:28
Poliţist în stare gravă după ce a fost lovit cu bolovani în cap în timp ce intervenea la un scandal

E alertă în Maramureș după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în cap în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de rromi în zona Pirită. Odată ajunși acolo rromi și-au ”unit forțele” și au atacat pur și simplu echipajul de poliție. Au aruncat cu bolovani înspre oamenii legii. Unul dintre polițiști a fost lovit în cap cu bolovani, potrivit vasiledale.ro.

Citeşte şi: Guvernul ameninţat cu proteste. Polițiștii și angajaţii CFR ies în stradă şi cer salarii mai mari

Poliţistul lovit în cap cu bolonavi a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţistul lovit cu bolovani în cap are 26 ani, a venit la Poliția Municipiului Baia Mare în urmă cu aproximativ un an de zile prin transfer de la București. Practic, agentul s-a ales cu capul spart, iar medicii i-au cusut rana.

După atac, agresorii au fugit. Acum oamenii legii îi caută. Persoanele implicate vor fi cercetate pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Citeşte şi: Doi bărbaţi bănuiţi de furtul unor sume de bani din autoturisme de lux, reţinuţi de Poliţie