Poliţist local din Lugoj, petrecere de ziua soţiei cu grătare şi hore

Un poliţist local din Lugoj a dat o petrecere pe cinste de ziua soţiei cu grătare și hore, în plină pandemie de coronavirus. Din imaginile postate pe contul său de socializare, se vede cum petrecăreţii nu au respectat nicio regulă din ordonanțele militare în vigoare, pe baza cărora poliția, atât cea locală, cât și cea națională, dau amenzi celor care nu le respectă.

11 mai 2020, 11:36
Poliţist local din Lugoj, petrecere de ziua soţiei cu grătare şi hore

Deşi este încă stare de urgenţă, polițistul local din Lugoj şi-a sărbătorit soţia cu o petrecere pe cinste. 

Grătarele au sfârâit, muzica și horele s-au ținut lanț, iar polițistul a avut și „inspirația” de a posta totul pe Facebook. Nu s-a respectat nicio regulă din ordonanțele militare în vigoare, pe baza cărora poliția dă amenzi celor care nu le respectă. Distanțarea socială și regulile impuse din cauza pericolului sanitar au fost luate în glumă de către cei care au participat la chef.

Acum nici o lună, șeful lui Băban, Florin Dumitru, a postat pe Facebook fotografii de când își plimba câinii „în apropierea casei”, pe un câmp de grâu de la marginea orașului.

Citeşte şi Petrecere mare în familia lui Niculae Bădălău. Fiica senatorului PSD, Sabina, a împlinit 30 de ani şi a fost sărbătorită cu mare fast