Petrecere mare în familia lui Niculae Bădălău. Fiica senatorului PSD, Sabina, a împlinit 30 de ani şi a fost sărbătorită cu mare fast

Petrecere mare în familia fostului ministru Niculae Bădălău. Fiica senatorului PSD, Sabina, a împlinit 30 de ani, iar familia a sărbătorit-o la piscină, cu tort, sampanie si cadouri scumpe.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 09:35
Petrecere mare în familia lui Niculae Bădălău. Fiica senatorului PSD, Sabina, a împlinit 30 de ani şi a fost sărbătorită cu mare fast

Fiica lui Niculae Bădălău a împlinit 30 de ani si a avut parte de o petrecere ca în filme. Întreaga familie i-a serbat ziua la piscina din curtea vilei.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, detalii ŞOCANTE despre relaţia cu Gabi Bădălău. „Dacă mă omoară, să ştiţi cine m-a asasinat”

Sabina a primit buchete uriase de trandafiri si cadouri scumpe. La petrecere au fost prezenți si cei doi nepoti ai politicianului, copiii cântăretei Claudia Pătrășcanu.

Senatorul Niculae Bădălău a fost cel mai emotionat la ziua fiicei sale. Fostul ministru al Economiei a scris pe Facebook gânduri speciale pentru Sabina.

Ai devenit o femeie excepţională, însă, întotdeauna, vei rămâne fetiţa noastră care ne alină orice durere, atunci când ne zâmbeşti, când ne strângi în braţe şi ne spui că totul va fi bine! Eşti energia noastră, Didi şi îţi mulţumim pentru bunătatea, inteligenţa şi frumuseţea ta, pentru că ne înseninezi sufletul, în fiecare zi„, a fost mesajul emotionant postat de Niculae Bădălău.

Niculae Bădălău, replică pentru fosta noră Claudia Pătrăşcanu

Niculae Bădălău a răspuns acuzațiilor aduse de Claudia Pătrășcanu. Politicianul a declarat pentru România TV că nu a amenințat-o pe nora lui și că atât ea cât și Gabi Bădălău sunt doi părinți iresponsabili și egoiști.

Au stat separat de noi. Sunt doi inconstienti. Au doi copii superbi pe care noi îi iubim şi ei îşi bat joc de ei. Sunt doi inconştienţi. Pot sa comentez ca bunic asta?„, a declarat Niculae Bădălău la România TV.

Eu nu sunt de partea nimănui, ei sunt doi inconstienti si isi bat joc de copii aia. Aveti impresia ca eu am fost de acord sau cel putin nu m-au întrebat nici de casatorie aşa cum nu mă întreabă nici acum„, a mai spus fostul ministru.

Referitor la acuzaţiile aduse de fosta sa noră privind ameniţările, Bădălău spune că „e un circ”. 

Copiii lor or sa vada imaginile astea şi o sa îi afecteze. Ei considera ca sunt idependenti si mai ales in problema asta de iubire e foarte greu sa intervii. Am vorbit de 4 – 5 ori şi el mi-a zis ca nu mai poate. Eu vreau ca nepotii mei să crească bine într-o familie sănătoasa, nu să se certe. Am muncit o viata pentru copiii mei, le-am dat educatie. Sunt momente in viata cand nu te mai asculta şi nu poti sa intervii„, a mai spus Bădălău.