Poliţist lovit intenţionat cu maşina. Şoferul vinovat este căutat de oamenii legii

Un şofer nu a vrut să oprească la semnalele unui agentul de la rutieră şi a fugit după ce l-a lovit cu maşina pe omul legii. Incidentul s-a produs în Suceava. Poliţiştii îl caută acum pe cel care l-a lovit cu maşina pe colegul lor, după care a părăsit locul accidentului.

04 ian. 2018, 07:45
Poliţist lovit intenţionat cu maşina. Şoferul vinovat este căutat de oamenii legii

La data de 2 ianuarie 2018, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana, format din agentul de poliţie Ciprian Leahu şi un alt poliţist, executa activităţi în cadrul unui punct fix rutier, între orele 17.00 – 19.00, pe DJ 179D, pe traseul Arbore – Cajvana.

Potrivit adevarul.ro, în jurul orei 18.52, agentul de poliţie Ciprian Leahu a făcut semn regulamentar de oprire unei maşini de culoare închisă, care circula din direcţia Arbore spre centrul oraşului Cajvana.

Şoferul acestui autoturism nu a oprit, acroşându-l uşor pe poliţist cu partea din faţă stânga a maşinii. Colegii acestuia fac investigaţii pentru găsirea şoferului şi a autovehiculului. În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.