Poliţist MUŞCAT de mână de un bărbat beat. Agresorul este cercetat pentru ultraj

Un taximetrist din Medgidia a apelat, în noaptea de marţi spre miercuri, numărul 112 pentru a anunţa că un bărbat l-ar fi agresat. Poliţiştii din municipiu s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 36 de ani, din Siliştea, aflat în stare de ebrietate. Imobilizarea agresorului nu a fost deloc o misiune uşoară pentru oamenii legii, unul dintre aceştia fiind muşcat de mână.

27 iun. 2014, 05:45
Poliţist MUŞCAT de mână de un bărbat beat. Agresorul este cercetat pentru ultraj

Oamenii legii l-au imobilizat, încătuşat şi urcat în maşina de poliţie pentru a-l conduce la sediul Poliţiei Medgidia, scrie ziuaconstanta.ro. Potrivit poliţiştilor, în autoturismul poliţiei, bărbatul a devenit agresiv şi l-a muşcat de degetul mare de la mâna stângă pe unul dintre poliţiştii care îl însoţeau.

Citeşte şi Reglare de conturi cu bâte şi bolovani în Teleorman. Un copil a fost rănit VIDEO

Atât taximetristul agresat, cât şi lucrătorul de poliţie s-au deplasat la Spitalul Judeţean de Medicină Legală Constanţa pentru examinare şi stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale necesare.

Citeşte şi TRAGEDIE. Un poliţist S-A ÎMPUŞCAT în cap în magazia soacrei. Bărbatul a DECEDAT

Bărbatul din Siliştea este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi distrugere.