Poliţist prins când fura două sticle de vin din supermarket

Un poliţist local din Buzău a fost prins când încerca să fure două sticle de vin. Totul a fost observat de agentul de pază al magazinului, care a alertat imediat Poliţia. Poliţistul local s-a ales cu dosar penal pentru furt, iar cel mai probabil va fi concediat.

13 mai 2021, 15:28
Poliţist prins când fura două sticle de vin din supermarket
Poliţist prins când fura două sticle de vin din supermarket

Poliţist prins la furat într-un supermarket. Este vorba despre un poliţist local în vârstă de 48 de ani, din Buzău.

Poliţist prins la furat într-un supermarket

Citeşte şi Jaf ca în filme! Pensionară tâlhărită la intrarea în blocul în care locuiește. Hoțul a fost prins și dus la audieri

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a declarat că la nivelul instiutuţiei a fost demarată o anchetă pentru a se stabili dacă poliţistul local, care era în concediu de odihnă, a furat din supermarket. La finalul anchetei, dacă se va dovedi furtul, bărbatul, care este un angajat vechi al Poliţiei Locale Buzău, va fi concediat.

În fapt, bărbatul de 48 de ani, angajat vechi al Poliţiei Locale Locale Buzău, dar care acum era în concediu de odihnă, a mers la un supermarket din oraş de unde a luat de pe rafturi mai multe bunuri. Omul nu avea coş de cumpărături. La casă a plătit  produsele, însă nu şi o cutie cu 2 sticle de vin pe care o avea în rucsac.

Totul a fost observat de agentul de pază al magazinului, care a alertat Poliţia.

Întrebat de poliţişti ce s-a întâmplat, poliţistul local a declarat că nu a vrut să fure vinul, ci a uitat să-l scoată din rucsac şi să-l achite la casă. Poliţia Judeţeană a deschis în acest caz un dosar penal pentru furt şi continuă cercetările în acest caz.

Dacă se va demonstra că bărbatul a vrut să fure vinul, el va fi dat afară din Poliţia Locală, conform reprezentanţilor instituţiei.

Citeşte şi Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti