Poliţist rănit grav după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

Un poliţist din Dej s-a împuşcat, luni dimineaţă, cu arma din dotare, el fiind grav rănit. Inspectoratul de Poliţie Cluj a deschis o anchetă în acest caz.

31 oct. 2022, 11:47
Poliţist rănit grav după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Dej s-a împușcat în cap, luni dimineață, chiar în incinta sediului de pe strada Nicolae Titulescu. Polițistul în vârstă de 39 de ani s-a împușcat în tâmplă, în sala de armament, potrivit dej24.ro. Un coleg al poliţistului a sunat de urgență la 112 și a cerut ajutor.

„La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a precizat IPJ Cluj.

Citeşte şi: Ea este Cecilia, tânăra polițistă din Buzău care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, după ce și-a lăsat cei doi copii la școală. Soțul a găsit-o într-o baltă de sânge

Poliţistul care s-a împuşcat în cap a fost găsit în comă, fiind transportat la spital.

Potrivit primelor informații, înainte de a lucra la Poliţia Dej, poliţistul care s-a împuşcat în cap a lucrat la mai multe secţii rurale.

Ofițerul de la Poliția Dej este căsătorit și are un copil minor. Bărbatul a fost cercetat disciplinar de fostul comandat. În acest moment nu se știe dacă există o legătură între tentativa de sinucidere și cercetare.