Ea este Cecilia, tânăra polițistă din Buzău care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, după ce și-a lăsat cei doi copii la școală. Soțul a găsit-o într-o baltă de sânge

Tragedie în Buzău. O polițistă de 36 de ani s-a împușcat mortal luni dimineață imediat după ce și-a dus copiii la școală. Deocamdată nu se știe de ce femeia a recurs acest gest. Un alt caz cutremurător a avut loc la Dej. Acolo, un polițist s-a împușcat în cap în fața unui coleg chiar la locul de muncă.

31 oct. 2022, 13:24

Polițista care s-a împuşcat luni dimineţă cu arma din dotare, în timp ce se afla în propria casă, se numește Cecilia C, avea 36 de ani, era căsătorită și avea doi copii. Femeia absolvise Școala de agenți de la Câmpina, fiind ulterior, încadrată la IPJ Buzău. În prezent activa la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni, scrie sansanews.ro.

Din primele date, luni dimineaţă poliţista i-a dus pe cei doi copii ai săi, o fetiță și un băiat, de 10, respectiv 5 ani, la şcoală. Apoi ar fi trebuit să intre la muncă. Nu s-a dus. Poliţista s-a întors acasă şi s-a împuşcat cu arma din dotare.

A fost găsită de soţ într-o baltă de sânge în locuinţa lor din cartierul Dorobanți.

Citeşte şi: Imagini groaznice! O şoferiţă de 25 de ani cu un BMW seria 3 a murit pe loc după ce s-a înfipt în spatele unui TIR! Nu a franat deloc! Descarcerarea a durat 2 ore

Surse citate de sansanews.ro au precizat că polițista lucra susțin că avea o carieră ireproșabilă și era apreciată la locul de muncă, nefiind niciodată implicată în vreun incident.

„Efectele unui stat eșuat care a ucis și ultima speranță de viață a polițiștilor! Numărul polițiștilor uciși în timpul sau în legătură cu serviciul și al celor care s-au sinucis depășește cu mult decesele din teatrele de operații în care a luptat România!

Salarizare precară, stres, ore suplimentare, deficit de personal 20.000 polițisti, lipsă totală de predictibilitate și respect al carierei polițistului. Dumnezeu sa ii ierte pe colegii nostri!”, a transmis Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual – SNPPC, din Ministerul Afacerilor Interne.

Un alt caz cutremurător a avut loc la Dej. Acolo, un polițist în vârstă de 39 de ani s-a împușcat în cap în fața unui coleg chiar la locul de muncă.