Poliţist reţinut pentru că a sprijinit o reţea care racola minore şi le obliga să se prostitueze

Un poliţist a fost reţinut într-un dosar de prostituţie cu minore. S-a întâmplat în Covasna, iar agentul este acuzat că era mână în mână cu mai mulţi proxeneţi care au racolat minore şi le-au obligat să se prostitueze în cluburi de noapte. Şi agentul, dar şi proxeneţii vor ajunge în faţa instanţei cu propunere de arest preventiv.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 10:23
Poliţist reţinut pentru că a sprijinit o reţea care racola minore şi le obliga să se prostitueze

Cele 4 fete minore au fost exploatate sexual în mai multe cluburi de noapte din Sfântu Gheorghe. Unele dintre copile nu au nici măcar buletin, dar au ajuns să întreţină relaţii sexuale cu zeci de clienţi.

Potrivit România TV, fetele, cea mai mare de 16 ani şi cea mai mică de doar 13 ani erau racolate de proxeneţi si obligate sa se prostitueze in cluburi de noapte. Toate minorele provin din familii dezorganizate.

Proxeneţii scoteau bani frumoşi de pe urma fetelor, o partidă de sex costa chiar şi 350 de lei. Procurorii DNA au descoperit ca afacerea mergea bine cu ajutorul unui poliţist, care a închis ochii şi le-a lăsat pe fete în continuare în mâinile traficanţilor.

Politistul de la Serviciul Patrulare a aflat că fetele erau obligate sa se prostitueze. A inchis insa ochii la aceasta situatie si in acest fel i-a incurajat pe proxeneti sa le expoloateze in continuare.

Poliţistul şi cei 5 proxeneţi au fost reţinuţi şi vor ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arest preventiv.

Citeşte şi: Interceptări ŞOCANTE din dosarul prostituatelor minore. „Dă-mi şi mie o rablă ca să îi dau … în seara asta”