Poliţist testat antidrog după ce un bărbat şi fiul său au fost prinşi drogaţi la volan. Scandal de amploare în Gorj

Un bărbat din Gorj și fiul său au fost prinși drogați la volan. Cei doi au făcut un scandal monstru și au sunat la 112 pentru a fi testat și polițistul care i-a prins, rezultatul fiind negativ.

12 aug. 2022, 16:56
Poliţist testat antidrog după ce un bărbat şi fiul său au fost prinşi drogaţi la volan. Scandal de amploare în Gorj

Poliţist testat antidrog după ce un bărbat şi fiul său au fost prinşi drogaţi la volan. Totul s-a petrecut în judeţul Gorj.

Poliţist testat antidrog. Scandal în plină stradă

Citeşte şi Un nou scandal în trafic pe Valea Prahovei. Şofer, ameninţat cu cuţitul de un alt bărbat

Unul dintre bărbaţii prinşi drogaţi la volan, după o divergență cu ofițerul, a sunat la 112 solicitând testarea ofițerului antidrog. Se pare că bărbatul era chemat la audieri în momentul în care a avut o discuţie aprinsă cu poliţistul, pe care l-a surprins fumând în sediul Poliţiei Arcani. A sunat la 112 şi a cerut testarea ofiţerului antidrog. Acesta este fiul şefului postului de Poliţie din Târgu Cărbuneşti.

În urma testelor, s-a dovedit că poliţistul implicat în scandal nu se afla sub influenţa substanţelor interzise, potrivit gorjeanul.ro. 

Este pentru prima dată când un cetățean, parte într-un dosar penal, cere la 112 testarea antidrog a anchetatorului său. Bărbatul care urma să fie audiat la Poliția Arcani a fost implicat, cu luni în urmă, în protestul de pe sediul ITM Gorj, omul fiind coborât de pe acoperișul instituției de pompieri.

Cei doi bărbaţi prinşi drogaţi la volan au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citeşte şi Bătaie în trafic, la Galaţi. Un şofer a spart cu o bordură geamurile altei maşini, scandalagiii au fost săltaţi de poliţie VIDEO