Poliţist rănit după ce un şofer a trecut cu maşina peste piciorul său şi a fugit

Un poliţist local din Arad a fost transportat la spital, vineri, după ce un şofer care urma să fie legitimat pentru că a parcat neregulamentar l-ar fi călcat intenţionat cu maşina pe picior, după care a fugit de la locul incidentului, scrie news.ro. Bărbatul a fost oprit în trafic, iar procurorii au început cercetări pentru ultraj.

RomaniaTV.net
13 iul. 2018, 12:48
Poliţist rănit după ce un şofer a trecut cu maşina peste piciorul său şi a fugit

Incidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, unde poliţiştii locali aveau în desfăşurare o acţiune care-i viza pe şoferii ce parcau în staţiile de autobuz. Şoferul unei maşini parcate neregulamentar a refuzat să se legitimeze şi a devenit recalcitrant, conform martorilor. Mai mult, reprezentanţii Primăriei Arad au declarat că şoferul a încercat să fugă şi l-a călcat cu roţile pe unul dintre agenţi, rănindu-l la picior.

„Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni de identificare şi ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar. Tânărul şofer parcare într-un loc nepermis, iar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant şi a încercat să scape de omul legii accelerând brus şi trecând peste piciorul acestuia. Tânărul a fost oprit la timp de colegii poliţistului local accidentat şi a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Cel mai probabil, şoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Ralu Cotrău.

Agentul a fost preluat de o ambulanţă şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.