Poliţistă băgată în spital după ce a încercat să aplaneze un conflict. Agresorii au fost reţinuţi

Un scandal uriaş, cu iz de penal, a avut loc într-o comună din Argeş, undeva o poliţistă venită să aplaneze un conflict a fost bătută de protagonişti. 

RomaniaTV.net
19 mart. 2019, 08:41
Poliţistă băgată în spital după ce a încercat să aplaneze un conflict. Agresorii au fost reţinuţi

Scandal uriaș într-o localitate din Argeș. În urma unui conflict izbucnit într-un bar, printre victimele agresorilor a căzut și o polițistă, lovită în plină figură. Bătăușii agentei au ajuns în custodia oamenilor legii și au fost reținuți, anunţă România TV.

Incidentul a avut loc în comuna Mihăești din judetul Argeș, acolo unde, la un bar, mai mulți localnici s-au luat la ceartă. Doi dintre ei, tată și fiu, au devenit violenți și l-au luat la bătaie pe un bărbat. L-au scos apoi în stradă și au continuat să îl lovească.

Între timp a ajuns acolo și poliția, chemată de angajații barului. În urma încăierării, o polițistă de la Secţia Rurală Schitu Goleşti a fost rănită la față. Tânăra încerca să-i pună cătuşele agresorului de 48 de ani. Spiritele au fost calmate abia după ce protagoniștii au ajuns la secție.

Acum, barbatii implicati in scandal au ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung, acolo unde s-a luat decizia retinerii lor pentru 24 de ore.

 

Dupa incident, politista a ajuns la spital, cu o rana la faţă, dar nu a ramas internata.