Poliţista din Braşov care s-a sinucis cu arma din dotare, condusă pe ultimul drum. Detalii cutremurătoare din viaţa tinerei Sabina

Momente grele pentru rudele și colegii polițistei din Brasov care s-a impuscat cu arma din dotare. Trupul tinerei va fi dus la crematoriul din Turda, unde va fi incinerat. Între timp soțul Sabinei a dispărut.

05 ian. 2022, 12:48
Poliţista din Braşov care s-a sinucis cu arma din dotare, condusă pe ultimul drum. Detalii cutremurătoare din viaţa tinerei Sabina

Sabina, poliţista din Braşov care s-a sinucis cu doar câteva ore înainte să împlinească 29 de ani, va fi înmormântată miercuri. Tânăra era căsătorită de puţin timp şi a lăsat mai multe bilete de adio. Familia şi colegii nu-şi revin după tragedie, mai ales că nimic nu le-a dat de bănuit că femeia se gândea să-şi ia viaţa. Poliţista trecuse cu bine de ultima testare psihologică.

Sabina era căsătorită de trei luni şi jumătate cu Marius. Amândoi erau poliţişti. În ziua tragediei, Sabina a mers la muncă dimineaţă, iar seara, când a rămas singură în casă, tânăra s-a dus în bucătărie, s-a aşezat pe scaun şi şi-a pus capăt zilelor, împuşcându-se cu un pistol.

Trupul său a fost găsit de tatăl şi soţul ei. Tatăl Sabinei venise să discute cu ea, la cererea soţului, după mai multe certuri între ei. Sabina i-ar fi reproşat soţului că sora lui s-ar băga în căsnicia lor, iar în urma certurilor bărbatul ar fi plecat de acasă. Ulterior, Sabina i-ar fi transmis câteva mesaje pe telefon prin care îl anunţa că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut.

Citeşte şi: Poliţistă locală din Bucureşti, răpusă de coronavirus

Sabina lucra de cinci ani în poliţie. A avansat în grad de la agent de poliţie, la subofiţer şi, în martie anul acesta, a luat concursul pentru corpul ofiţerilor. În ianuarie, trecuse testarea psihologică obligatorie.

Sabina a avut o viaţă dificilă. Despărţirea părinţilor pe când avea doar doi ani ar fi afectat-o profund. Tânăra a fost  crescută de mamă şi abia în liceu a reluat legătura cu tatăl. Când a împlinit 18 ani, mama a dat-o afară din casă şi Sabina s-a mutat la bunică. De doi ani, mama şi fiica nu îşi mai vorbeau.

Mai mult, în trecut, poliţista a fost victima violenței domestice. Potrivit spynews.ro, în 2019, când era ajutor de șef de post într-o comună din Brașov, Sabina a avut o relație cu un bărbat care a bătut-o și a dat-o afară din casă. Scandalul teribil a ajuns la Parchet și, ulterior, în instanță, iar judecătorii au emis un ordin de protecție.

Potrivit unor surse apropiate, la scurt timp după hotărârea instanței, polițista și-a făcut bagajele și a plecat din localitate la Brașov.