Tragedie în ajun de Anul Nou, o polițistă de 29 de ani s-a sinucis cu arma din dotare chiar de ziua sa de naştere

O tânără în vârsta de 29 de ani a fost găsită împuşcată în cap azi-noapte. Anchetatorii au ajuns la fața locului în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

31 dec. 2021, 11:11
Tragedie în ajun de Anul Nou, o polițistă de 29 de ani s-a sinucis cu arma din dotare chiar de ziua sa de naştere

„O persoana de sex in feminin în vărstă de 29 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viata.
Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja. Cercetările au arătat cî tânăra s-a sinucis.

Specialiștii în ciminalistică și un procuror au efectuat cercetări la fața locului, unde au găsit un bilet de adio.

Ulterior s-a constatat că tânăra era poliţistă, se numea Tănăsache Sabina-Alexandra și s-a sinucis cu arma din dotare. Vineri, pe 31 decembrie, era ziua ei de naștere. Soțul ei este de polițist şi nu era acasă în momentul producerii tragediei, joi, în jurul orei 1 noaptea. Cei doi se căsătoriseră recent şi conform spuselor vecinilor, citați de România TV, se certau des în ultima vreme, din cauza unor presupuse infidelități conjugale.

Citeşte şi Detalii şocante despre poliţistul din Bacău care s-a sinucis de Crăciun. Era cercetat pentru luare de mită

Tănăsache Sabina-Alexandra a fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod, scrie ziare.com.

În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.