Poliţistă moartă de tuberculoză după ce un infractor i-a scuipat în faţă

Poliţista tocmai arestase un bărbat în ziua de Anul Nou. Suspectul pe care îl reţinuse era bolnav de tuberculoză şi, furios pentru că îl prinsese, a scuipat-o în faţă.

RomaniaTV.net
01 aug. 2016, 16:28

Poliţista Arina Kolţova, din Kiev, nu avea habar că suspectul pe care tocamai îl arestase suferea de tuberculoză. Femeia de 35 de ani a fost astfel contaminată şi a descoperit acestul lucru când a fost prea târziu.

Kolţova a început după un timp să se simtă rău, dar nici prin cap nu i-a trecut că ar putea fi bolnavă sau că bărbatul pe care-l arestase ar fi avut tuberculoză. Ea a început să slăbească şi, după ce într-o zi i s-a făcut rău la serviciu şi a leşinat, a fost internată la spital. Medicii au descoperit atunci că femeia suferea de tuberculoză, potrivit dailymail.co.uk.

A urmat un tratament, inclusiv cu cu chimioterapie, procedeu care se foloseşte şi în cazurile de tuberculoză, dar a fost în zadar. Arina slăbea pe zi ce trecea şi, în final, ajunsese piele şi os. Tratamenteul medical cu chimioterapie a făcut-o să slăbească vertiginos şi nu a mai fost în stare să recupereze kilograele pierdute. În final, Arina a pierdut lupta cu viaţa.

Citeşte şi Acţiune spectaculoasă pe plajă: O poliţistă în bikini a prins hoţul care voia să-i fure telefonul VIDEO

Colegii ei poliţişti i-au adus omagii şi au spus despre ea că este o „femeie de neînlocuit”. Era cunoscută în Kiev, după ce pe reţelele de socializare apăruseră deja fotografii cu poliţista frumoasă. „Arina voia să schimbe ceva în ţara noastră. Alegerea de a intra în poliţie a fost o alegere conştientă, voia să schimbe ceva, să facă lucrurile să meargă mai bine”, a spus unul dintre colegii ei.

„Este o pierdere ireparabilă pentru poliţia din Kiev, iar amintirile despre ea vor rămâne în inimile noastre pentreu totdeauna”, se arată pe pagina de web a departamentului de poliţie din care făce parte Ariana