Poliţişti ameninţaţi cu moartea de un şofer băut

Scene uluitoare au avut loc pe o şosea din Arad. Doi poliţişti au fost înjuraţi şi ameninţaţi cu moartea de un şofer de 29 de ani. Acesta a fost prins de agenţi în timp ce conducea în stare de ebrietate.

14 mai 2018, 05:42
Poliţişti ameninţaţi cu moartea de un şofer băut

Totul s-a întâmplat în timpul unui control de rutină, în trafic. Poliţiştii din Arad au oprit pe o stradă din oraş o maşină în care era un cuplu de tineri. Deşi existau informaţii clare că la volan era proprietarul autoturismului, acesta a negat totul susţinând că maşina era condusă de iubita lui. Tânăra nu avea nici măcar persmis de conducere. 

Deşi era băut bine, bărbatul a refuzat să facă testul şi a devenit extrem de recalcitrant. Agenţii au decis să-l încătuşeze şi să-l ducă la spital pentru prelevarea de probe biologice. În maşina de poliţie tânărul de 29 de ani a devenit şi mai agresiv şi i-a ameninţat pe cei doi poliţişti cu moartea. A spus că îi va ucide cu câte 15 lovituri de cuţit, apoi se va ocupa de soţiile lor.

Cu toate acestea, procurorul a decis că nu reprezintă un pericol public şi l-au lăsat în libertate. Bărbatul se află sub cotrolo judiciar pentru 60 de zile.