Poliţişti anchetaţi în cazul femeii ucise în Constanţa. Fiul ei a sunat la 112, dar nu a fost luat în seamă VIDEO

Noi detalii ies la iveală în cazul femeii din Constanţa ucise de fostul iubit în casă, în faţa întregii familii. Cu numai o săptămână înainte să fie asasinată, victima făcuse o plângere la poliţie pe numele criminalului, dar nu s-a luat nicio măsură împotriva lui. Sunt informaţii că nici măcar primul apel la 112 din noaptea atacului nu a fost luat în seamă, potrivit România TV.

31 ian. 2016, 10:13
Poliţişti anchetaţi în cazul femeii ucise în Constanţa. Fiul ei a sunat la 112, dar nu a fost luat în seamă VIDEO

O femeie şi iubitul ei au fost atacaţi, joi, în casă de fostul concubin al acesteia. Femeia a fost înjunghiată mortal, iar pe partenerul ei a fost rănit.

Citeşte şi: Crimă în Constanţa. O femeie a fost ucisă de fostul concubin sub privirile celor trei copii ai acesteia

Mihaela se despărţise de două luni de asasinul ei. Dar bărbatul nu s-a putut împăca cu gândul şi a început să o terorizeze, potrivit România TV.

Fata a făcut plângere împotriva lui cu o săptămână înainte. Întrebaţi-i de ce nu au luat nicio măsură. A terorizat-o? Are mesaje, tableta e plină de mesaje şi telefonul”, a declarat un vecin.

„Au depus vreo patru plângeri, din câte ştiu, pe la poliţie. Şi n-au luat în considerare plângerile şi am înţeles că tot a venit şi a urmărit-o pe la geam, pe stradă, când venea de la serviciu”, a declarat o vecină.

Ultima plângere a fost făcută pe 21 ianuarie, iar pe 28, femeia a fost ucisă. Criminalul a intrat în casa ei şi a omorât-o sub ochii copiilor, dar şi ai bunicului acestora.

„A atacat-o pe aceasta şi a înjunghiat-o cu cuţitul respectiv în zona abdominală şi în zona claviculară. I-a provocat o hemoragie puternică şi victima a decedat în scurt timp”, a declarat un procuror.

Unul dintre copii a reuşit să sune la 112, dar sunt informaţii că poliţiştii nu au venit la timp pentru că persoana care a preluat apelul a crezut că este o farsă.

La secţia 4 de poliţie din Constanţa se face acum o anchetă ca să se verifice de ce nu a fost oprit criminalul, mai ales că are antecedente grave. În 1993 i-a ucis pe părinţii unei alte iubite. Era militar şi a fugit din unitate cu arma din dotare să îi împuşte pe oameni.

După dubla crimă, bărbatul a făcut 20 de ani de puşcărie. Acum riscă să fie închis pe viaţă.