Poliţişti atacaţi cu pietre, în timpul unor descinderi la hoţii de maşini de lux VIDEO

Descindere cu scandal, luni seară, în localitatea Vereşti din Judeţul Suceava. Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre chiar în timpul unor percheziţii. Oamenii legii căutau câteva maşini de lux, despre care aveau informaţii că erau furate. Au fost însă înconjuraţi de zeci de romi care au devenit violenţi. Doar mascaţii şi un foc de armă, drept avertisment, i-au potolit pe romii recalcitranţi.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 05:18
Poliţişti atacaţi cu pietre, în timpul unor descinderi la hoţii de maşini de lux VIDEO

Poliţiştii au venit la castelele romilor din Vereşti pentru a ridica şapte maşini de lux furate de aceştia. Supăraţi, romii au început să arunce cu pietre în maşini, dar şi în poliţişti.

Mascaţii au fost nevoiţi să folosească pistoale cu bile şi gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. „A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din cadrul serviciului de intervenţie rapidă. A fost executat un foc de armă în plan verical, de averitisment, şi de asemenea, au fost folosite gaze cu efect lacrimogen”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

În total au fost percheziţionate şase locuinţe din Vereşti şi Gura Humorului pentru a destructura o reţea de hoţi de maşini de lux. Autoturismele erau furate din ţarăm dar şi din străinătate. Două persoane au fost reţinute, iar pentru un al treilea suspect se va cere arestarea preventivă, în lipsa acestuia.