Poliţişti atacaţi cu TOPOARE de romii dintr-o localitate vâlceană

Şeful Poliţiei Rutiere din Vâlcea şi alţi doi agenţi au fost ameninţaţi cu toporul şi hârleţul de mai mulţi romi. Scandalul a izbucnit în timp ce poliţiştii urmăreau un şofer care a refuzat să se legitimeze.

30 aug. 2014, 11:26
Poliţişti atacaţi cu TOPOARE de romii dintr-o localitate vâlceană

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, la marginea localităţii Berbeşti, după ce subcomisarul Florian Ioniţă, şeful Poliţiei Rutiere Vâlcea, şi mai mulţi poliţişti din cadrul aceluiaşi serviciu, au încercat să legitimeze un tânăr care circula pe un drum public fără permis auto, notează adevarul.ro.

Conducătorul auto, un tânăr de etnie din Berbeşti, în vârstă de 31 de ani, a demarat în trombă când poliţiştii au vrut să-l legitimeze. În momentul în care a văzut însă că este urmărit de echipajul de la Rutieră, conducătorul auto a oprit maşina pe marginea drumului, în faţa a trei case, şi a rupt-o la fugă prin curţile vecinilor. Supăraţi că poliţiştii şi-au permis să-l ia la întrebări pe tânăr, romii au încercat să-i intimideze pe oamenii legii cu toporul şi hârleţul. Spiritele s-au calmat în momentul când la faţa locului au ajuns şi mascaţii.