Poliţişti atacaţi de doi şoferi beţi. S-au tras cinci focuri de armă

Doi prahoveni sunt cercetaţi în stare de arest preventiv după ce au condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi au agresat fizic doi poliţişti, aceştia din urmă fiind transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
25 aug. 2014, 16:28
Poliţişti atacaţi de doi şoferi beţi. S-au tras cinci focuri de armă

Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Cocorăştii Colţ a depistat, sâmbătă, doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, aceştia aflându-se într-o maşină pe DJ 101A, în apropierea unui alt autoturism avariat.

Din cercetări a rezultat că autoturismul în care se aflau cei doi fusese dat în consemn după ce un poliţist local a sesizat o tamponare.

Cei doi tineri au devenit violenţi şi au încercat să fugă de la faţa locului atunci când poliţistul le-a solicitat documentele, în ajutorul acestuia din urmă venind un alt agent aflat în timpul liber, dar care se afla în zonă, unul dintre oamenii legii executând cinci focuri de avertisment în plan vertical.

Potrivit Agerpres, în urma confruntării cu tinerii violenţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, agenţii de poliţie au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei, la verificarea cu aparatul etilotest reieşind că acestea aveau 0,95 mg/l , respectiv 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, ultraj şi loviri sau alte violenţe.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, ulterior fiind prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi: Dosare penale pentru suporterii formaţiei Petrolul Ploieşti implicaţi într-un scandal