Trei poliţişti de la IPJ Iaşi, clienţi fideli ai unor prostituate minore

Trei poliţişti din cadrul IPJ Iaşi sunt cercetaţi după ce s-a aflat că au întreţinut relaţii sexuale cu minore, acestea aparţinând la rândul lor unei reţele de proxenetism.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 06:38
Trei poliţişti de la IPJ Iaşi, clienţi fideli ai unor prostituate minore

Cei trei poliţişti din cadrul IPJ Iaşi profitau de o reţea de proxenetism în care erau mai multe femei, în special minore. Poliţiştii le foloseau pe acestea, obligându-le să întreţină relaţii sexuale cu ei. Oamenii legii îşi băteau joc de fete şi le forţau să le satisfacă orice fantezie sexuală, potrivit România TV.

Unul dintre poliţişti a fost deja arestat. La interogatoriu, el a spus că nu ştia că fetele cu care întreţinuse relaţii sexuale erau minore. Este vorba despre fete cu vârste de 14, 15 şi 16 ani. Ele erau forţate sistematic de poliţişti să întreţină relaţii sexuale cu ei, de fiecare dată când aceştia intrau în tură.

Un altul, care era suspectat la rândul său că făcea partea din reţeaua de proxenetism, a fost arestat, la fel ca şi primul. Cel de-al treilea poliţist nu a fost încă pus sub acuzare. Când a aflat că era implicat în ancheta penală, el şi-a dat demisia.