Poliţişti din Dolj, răniţi după ce o şoferiţă a intrat violent în autospeciala MAI. Ce s-a întâmplat cu organele de ordine

Situaţie critică în Dolj. Doi polițiști au fost răniți într-un accident rutier provocat de o șoferiță care a lovit cu putere mașina MAI.

16 iul. 2021, 08:45
Poliţişti din Dolj, răniţi după ce o şoferiţă a intrat violent în autospeciala MAI. Ce s-a întâmplat cu organele de ordine

Poliţişti din Dolj, răniţi. Doi polițiști au fost răniți în Dolj după ce o șoferiță a lovit violent autospeciala MAI.

Poliţişti din Dolj, răniţi după ce o şoferiţă a intrat violent în autospeciala MAI. Ce s-a întâmplat cu organele de ordine

Mașina in care se aflau cei doi polițiști, o femeie de 36 de ani și un bărbat de 59 de ani, a fost avariată în urma impactului, iar oamenii legii au fost duși la spital. Martorii spun că autospeciala de poliție circula cu girofarul și sirena pornite însă, într-un moment de neatenție, șoferița a intrat în partea din spate a mașinii în care erau oamenii legii.

Șoferii au fost testați și niciunul dintre ei nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De altfel, cu doar o lună în urmă, un bărbat de 44 de ani din judeţul Vaslui a lovit intenţioat cu maşina doi poliţişti care au vrut să-l oprească în trafic, rănindu-i. Bărbatul a fost imediat identificat şi prins de alte echipaje de poliţie. Oamenii legii au constatat că şoferul are o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat din Vaslui a lovit cu maşina doi poliţişti. ”În această seară, doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au oprit un autoturism, pentru control. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a refuzat testarea, a devenit recalcitrant, a pornit autoturismul şi i-a lovit pe cei doi poliţişti”, a trasmis, luni seară, Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa citată a precizat că cei doi poliţişti au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se află la Spitalul municipal Huşi, pentru investigaţii medicale.

”În urma acestui eveniment, structurile Ministerului Afacerilor Interne s-au mobilizat, de îndată, şoferul fiind depistat, la scurt timp, pe raza municipiului Huşi. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice”, a mai transmis MAI.

Citeşte şi: Val de accidente pe şoselele din România. Valea Oltului, blocată din cauza evenimentelor rutiere nedorite. Cozi de maşini de peste 40 km