Val de accidente pe şoselele din România. Valea Oltului, blocată din cauza evenimentelor rutiere nedorite. Cozi de maşini de peste 40 km 

Şapte persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident de circulaţie pe DN 13, între localităţile Rotbav şi Feldioara, judeţul Braşov. În accident au fost implicate un autocamion şi două autoturisme. Un şofer beat s-a răsturnat, în aceeaşi zi, într-un şanţ pe drumul european E85, în localitatea Teţcani-comuna Gherăeşti, judeţul Neamţ.

14 iul. 2021, 21:45
Val de accidente pe şoselele din România. Valea Oltului, blocată din cauza evenimentelor rutiere nedorite. Cozi de maşini de peste 40 km 

Val de accidente pe şoselele din România. În accidentul din judeţul Braşov, niciunul dintre şoferii celor trei autovehicule nu consumase alcool, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov. Cele şapte victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, informează Agerpres.

Potrivit ISU Braşov, toate cele şapte persoane erau conştiente la momentul sosirii echipajelor de pompieri şi paramedici şi vor fi transportate la spital.

Citeste si Căruţă din care se vindeau pepeni, ridicată de poliţişti în Sectorul 4. Daniel Băluţă: „Nu suntem în vestul sălbatic, ci în sudul civilizat al Bucureştiului”

Val de accidente pe şoselele din România. Şofer beat răsturnat cu maşina în şanţ

Accidentul din Neamţ a fost provocat de un bărbat de 33 de ani, aflat în stare de ebrietate. Conducătorul auto nu a suferit răni grave, motiv pentru care a refuzat transportul la spital.

Bărbatul de 33 de ani a fost asistat medical de către membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital„, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de 1,23 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea sub influenţa alcoolului.

Valea Oltului, blocată din cauza accidentelor. Cozi de maşini de peste 40 km

Val de accidente

Două accidente rutiere produse miercuri, 14 iulie, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea au dat peste cap traficul pe Valea Oltului, informează adevarul.ro

Primul accident s-a produs în jurul orei 18:00 în zona Brezoi, în Defileul Oltului. O maşină a intrat într-un TIR, iar salvatorii de la descarcerare s-au luptat timp de o oră să scoată victima dintre fiarele contorsionate. Când în sfârşit s-a reluat circulaţia în zonă, un alt accident rutier s-a produs în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea.

Val de accidente

 

Pe raza satului Gura Văii, în comuna Bujoreni, a avut loc un eveniment similar cu cel de la Brezoi. Un camion s-a ciocnit frontal cu un autoturism. În urma impactului a rezultat o altă victimă încarcerată.

Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar  SAJ cu o ambulanţă”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Participanţii la trafic au sesizat că stau de ore bune în trafic, unii chiar la peste 40 km depărtare de zona accidentului.

Citeste si Produsele de unică folosinţă din plastic vor fi interzise. Anunţul ministrului Tanczos Barna