Poliţişti în civil fac razii în transportul în comun. Zeci de hoţi de buzunare, prinşi în flagrant

Hoţii de buzunare le dau de furcă celro care călătoresc în mijloacele de transport în comun, acestea fiind una dintre ţintele lor preferate.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 08:08
Poliţişti în civil fac razii în transportul în comun. Zeci de hoţi de buzunare, prinşi în flagrant

Zeci de hoţi prinşi în flagrant în mijloacele de transport în comun. Poliţiştii din Bucureşti se confruntă zilnic cu astfel de situaţii.

În mijloacele de transport în comun, hoţii se simt ca la ei acasă. Ei acţionează la orele de vârf, când autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele sunt foarte aglomerate, iar victimele hoţilor sunt, de cele mai multe ori, bătrânii şi adolescenţii„. Ei bagă mâna în genţile bătrânelor sau stau cu ochii pe buzunarele călătorilor care îşi ţin acolo telefoanele mobile ca să le sustragă într-un moment de neatenţie al posesorului respectivilui apart, potrivit România TV.

Poliţiştii sunt cu ochii pe infractori şi circulă şi ei, îmbrăcaţi în civil, în mijloacele de transport în comun, pentru a-i prinde în flagrant pe hoţii de buzunare. În ultimele săptămâni, datorită acestei metode folosite de poliţişti, zeci de hoţi de buzunare au fost prinşi în flagrant, iar unii dintre ei au ajuns chiar după gratii.