Poliţişti umiliţi de scandalagii în Gorj: i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaia VIDEO

Scandal într-o comună din Gorj după ce doi indivizi n-au găsit deschis magazinul de unde voiau să-și ia băutură. Cei doi au intrat în locuința proprietarului și au luat la bătaie un tânăr. Mai mult, aceștia i-au amenințat cu bătaia și pe doi polițiști care au intervenit la scandal. Oamenii legii au cerut întăriri, iar scandalagii deşi erau încătuşaţi, au fugit. Unul dintre bărbaţii agresivi a fost prins imediat, dar al doilea a fost căutat ore bune de mascaţi, inclusiv cu câine de urmă.

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 17:22
Poliţişti umiliţi de scandalagii în Gorj: i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaia VIDEO

Scandalul a pornit după ce doi indivizi din Buzău care erau în vizită la o familie în comuna Stănești, judeţul Gorj, s-au enervat că n-au găsit magazinul deschis. Ei au intrat peste familia proprietarului și au luat la bătaie un tânăr.

IPJ Gorj a fost sesizat prin 112 duminică după-amiază că,a izbucnit un scandal provocat de doi bărbați, aflați în stare de ebrietate.

Polițiștii sosiți la fața locului au încercat să-i imobilizeze pe cei doi, reușindu-se încătușarea unuia dintre acestia, moment în care cel de-al doilea bărbat a devenit violent în limbaj și comportament, opunandu-se imobilizării. Profitând de situația creata, cel încătușat a scăpat din imobilizare și împreună cu celalalt, însoțiți și de alte persoane, i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaie pe oamenii legii.

Poliţiştii s-au retras şi au cerut întăriri. Până au venit întăriri atacatorii și-au tăiat cătușele cu topoarele și au fugit. Unul dintre tineri în vârstă de 23 de ani a fost prins și dus la audieri, iar la scurt timp a fost prins și cel de al doilea. La audieri au fost duse și persoane din familia la care cei doi erau în vizită.

 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și ultraj. 


loading...