Poliţiştii au descins la 32 de adrese pentru a destructura o reţea de contrabandă cu ţigări

Poliţiștii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși efectuează, joi dimineaţa, 32 de percheziţii domiciliare în judeţele Vaslui și Iași pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări.

28 apr. 2016, 05:37
Poliţiştii au descins la 32 de adrese pentru a destructura o reţea de contrabandă cu ţigări

Poliţiștii de frontieră sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au declanșat o acţiune specifică pentru destructurarea aceste reţele.

Sunt în desfășurare 32 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţelor Vaslui și Iași la care participă lucrători din toate structurile Poliţiei de Frontieră de pe raza judeţelor Vaslui și Iași și efective de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, fiind puse în aplicare 32 mandate de aducere la audieri, potrivit sursei citate.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Citeşte şi: Peste 20 de mii de pachete cu ţigări, descoperite de poliţiştii de frontieră într-un tir care transporta detergent