Atenţie în cine vă încredeţi: Un fals călugar înarmat a fost reţinut în zona Dealului Patriarhiei

Un fals călugăr a fost reţinut luni seară de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti (PLMB) în zona Dealului Patriarhiei, după ce poliţiştii au găsit asupra sa două cuţite de 12, respectiv 7 centimetri.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 14:16
Atenţie în cine vă încredeţi: Un fals călugar înarmat a fost reţinut în zona Dealului Patriarhiei

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti informează într-un comunicat remis, marţi, că prima armă albă a fost găsită asupra falsului călugăr în momentul în care acesta se prefăcea că îşi caută cartea de identitate, iar a doua în urma percheziţiei.

„La solicitarea de legitimare a poliţiştilor locali bărbatul s-a prefăcut că îşi caută cartea de identitate, moment în care, la şold, a sclipit lama unui cuţit. În acel moment, agenţii PLMB l-au imobilizat pe falsul călugăr şi au descoperit într-o teacă, ataşată la curea, o armă albă de 12 centimetri”, informează PLMB.

Potrivit sursei citate, bărbatul a devenit şi mai neliniştit în momentul în care agenţii locali l-au anunţat că trebuie să fie percheziţionat, context în care au găsit un al doilea cuţit, cu lama de 7 centimetri.

Bărbatul nu a putut să ofere explicaţii clare cu privire la cele două cuţite, spunând iniţial că le foloseşte la tăiat pâine, apoi pentru a sculpta lemn.

„Falsul călugăr predica venirea sfârşitului lumii câtorva credincioşi care participau la manifestrile dedicate Sfântului Dimitrie”, potrivit sursei citate.

Cazul este cercetat de poliţişti de la Secţia 10.


loading...