Poliţiştii au ridicat actele medicale ale soţiei milionarului din Piteşti atacat în propria casă

Decizie de ultimă oră în cazul milionarilor atacaţi în casă. Poliţiştii au descins la Spitalul Universitar din Capitală şi au ridicat toate documentele medicale legate de soţia omului de afaceri, aflată în stare extrem de gravă. Între timp, la Piteşti, anchetatorii au indicii noi privind o posibilă răzbunare.

21 mai 2015, 07:07
Poliţiştii au ridicat actele medicale ale soţiei milionarului din Piteşti atacat în propria casă

Poliţiştii au mers la Spitalul Universitar din Capitală pentru a sta de vorbă cu medicii. Au luat copii după toate documentele medicale ale femeii pentru a afla cât de gravă este starea ei şi pentru a putea face încadrarea faptei, potrivit România TV. De asemenea, medicii urmează să stabilească în urma expertizei cu ce fel de armă a fost lovită femeia.

În paralel, ancheta continuă la Piteşti pentru identificarea atacatorului. Poliţiştii i-au în calcul mai multe variante: răzbunarea unui fost anagajat, dar şi un atac executat la comandă.

Atacul în urma căruia Camelia Cristescu a ajuns la spital s-a petrecut sâmbătă seară, în momentul în care soția afaceristului se afla singură în curtea casei, iar bărbatul se afla în interiorul vilei, alături de copil.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, agresorul a furat 6.500 de euro și s-a făcut nevăzut.

CITEŞTE ŞI: Detalii incredibile despre atacul asupra familiei de milionari din Piteşti. Tâlharul a rămas în vilă mult timp