Poliţiştii caută arma crimei la Bărbuleşti VIDEO

În urma răfuielii soldate cu moartea unei persoane împuşcată în cap, 50 de poliţişti au mers luni la Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pentru a face percheziţii la locuințele suspecților.

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 13:19
Poliţiştii caută arma crimei la Bărbuleşti VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, descinderile au început la domiciliul bărbatului suspectat că a tras provocând moartea unui bărbat de 35 de ani.

„În urma celor 14 percheziţii efectuate la locuinţele celor implicaţi în eveniment nu s-a găsit nici un fel de armă. Până în prezent au fost emise opt ordonanţe de reţinere, fără a se lua în calcul cei răniţi şi internaţi”, a spus pentru România TV, Viorel Ştefu, şef IPJ Ialomiţa.

Cele opt persoane care se află în arest au fost reţinute pentru ultraj contra bunurilor moravuri.

Pentru crimă încă nu a fost arestat nimeni.

„Cercetările continuă, se caută agresorul şi, în momentul când vor fi finalizate, chiar dacă nu se găseşte arma crimei, se vor face arestări, în baza altor probe concludente”, a mai spus Viorel Ştefu.

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui scandal izbucnit, duminică, între două grupuri din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la un moment dat fiind trase şi câteva focuri de armă.

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arătau că incidentul a început în momentul în care copii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.