Poliţiştii constănţeni au prins şase tineri care aveau asupra lor substanţe interzise

Şase tineri au fost prinşi de către poliţiştii constănţeni în timp ce aveau asupra lor droguri sau substanţe etnobotanice, ei fiind anchetaţi în libertate pentru deţinere de substanţe interzise.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 18:18
Poliţiştii constănţeni au prins şase tineri care aveau asupra lor substanţe interzise

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, pe data de 9 august, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, acţionând în baza Planului de Măsuri „Estival 2012” au prins în flagrant pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, toţi din Constanţa, care deţineau în vederea vânzării cantitatea de 15 plicuri conţinând substanţe susceptibile de efecte psihoactive (etnobotanice) pentru care pretindeau suma de 10 lei/plic.

Oamenii legii au stabilit că cei trei au avut 50 de plicuri pe care le-au vândut cu câte 10 lei/plic.

Ei sunt cercetaţi în libertate pentru comiterea infracţiunii de deţinere în vederea comercializării cu substanţe susceptibile de efecte psihoactive.

De asemenea, în noaptea de 9/10 august, poliţiştii au prins în flagrant pe plaja din Vama Veche, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, doi dintre ei din Cluj Napoca şi unul din Constanţa, care deţineau în vederea consumului propriu trei ţigări confecţionate artizanal cu canabis şi două grame de canabis.

Ei sunt anchetaţi în libertate pentru deţinere de droguri de risc.