Poliţiştii din Sibiu fac glume pe Facebook după ce au prins un şofer beat la volan. „Când se enervează un aparat etilotest?”

Poliţiştii din Sibiu au ajuns să facă ironii pe Facebook, după ce au prins la volan un şofer aproape în comă alcoolică. Acesta a făcut un accident în Sibiu şi agenţii veniţi la faţa locului s-au şocat când au văzut cât de beat era.

24 iul. 2019, 06:18
Poliţiştii din Sibiu fac glume pe Facebook după ce au prins un şofer beat la volan. „Când se enervează un aparat etilotest?”

Un acident fără victime într-o intersecţie din Sibiu a scos la iveală faptul că şoferul vinovat era aproape în comă alcoolică, scrie observator.tv. Poliţiştii din Sibiu, pe pagina de Facebook a instituţiei, l-au ironizat pe conducătorul auto într-o postare publicată după tamponare.

Citeşte şi 8 ani de închisoare pentru şoferul beat care a ucis trei femei într-un accident pe podul din Ovidiu

„De la ce valoare începe un etilotest să se enerveze?
Noi spunem că orice valoare peste 0 îi crează bietului aparat un disconfort considerabil.

Dar la 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, etilotestul tună și fulgeră!

Azi, în jurul orei 17,30, nehotărât pe ce cale să apuce, Calea Turnișorului sau Calea Șurii Mici, un bărbat din Slimnic, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, s-a oprit într-o mașină staționată. Victime omenești nu au fost. Au suferit doar mașinile. Și etilotestul….

După ce a coborât din mașină, s-a observat că șoferul nostru mergea pe mult mai multe cărări decât străzile din intersecție!