Poliţiştii şi angajaţii de la salubritate, îngheţaţi la datorie VIDEO

La minus 14 grade Celsius, când e ger de crapă pietrele, nu-ţi vine să ieşi din casă. Şi totuşi vrând, nevrând mulţi români muncesc ore în şir, în frig. Se mai încălzesc din când în când cu puţin ceai sau cu mişcare.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 16:38
Poliţiştii şi angajaţii de la salubritate, îngheţaţi la datorie VIDEO

Poliţiştii de la circulaţie şi angajaţii de la salubritate nu au de ales şi trebuie să stea ore întregi în gerul năpraznic de afară pentru că aşa cere meseria. Se mai încălzesc din când în când cu puţin ceai sau cu mişcare.

„De la ora 4 ne-am sculat şi la 5 jumate am plecat de acasă. Foarte ger, foarte ger! Ne-au îngheţat buricele la mâini şi la picioare, nu mai puteam. Dacă muncim, ne încălzim. Singura căldură pe care o avem este munca, atât, în rest îngheţăm de frig de învineţim, nu altceva”, spune un angajat de la salubritate.

Nici poliţiştii de la Brigada Rutieră nu au viaţă mai uşoară. Ei au însă şansa ca un coleg de-al lor să se deplaseze pe teren pentru a le duce ceai cald celor care dirijează traficul.

Angajaţii firmelor de catering care fac livrări la domiciliu trebuie să fie şi ei la datorie şi să ajungă în cel mai scurt timp la clienţi, cu mâncarea aburindă. „Sunt foarte, foarte gros îmbrăcat, undeva la patru perechi de pantaloni, două geci, două bluze de trening şi multe altele pe deasupra. Oricât de îmbrăcat ai fi, tot se simte e foarte, foarte, foarte frig”, spune Adi, angajatul unei pizzerii care face livrări la domiciliu.