Poliţiştii vor fi nevoiţi să patruleze pe jos din lipsă de carburant. Lider de sindicat: "S-a dat ordin pe unitate"

Publicat: Luni, 11 Noiembrie 2019 12:03 // Actualizat: Luni, 11 Noiembrie 2019 12:03 // Sursa: romaniatv.net

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a anunţat că s-a dat ordin ca poliţiştii să patruleze fără maşini, din nevoia de a economisi carburant.

Foto: portalsm.ro

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a anunţat că s-a dat ordin ca poliţiştii să patruleze fără maşini, din nevoia de a economisi carburant, informează România TV.

Citeşte şi Liderul sindical din Poliţie Iulian Surugiu, arestat la domiciliu

La o primă vedere, nu mai sunt bani pentru plata salariilor, iar vina ar aparține foștilor miniștri, care ar fi acoperit această problemă, în loc să o rezolve. După o primă analiză, miniștrii au mers să-i dea raportul și președintelui Klaus Iohannis legat de situația bugetară. 

Rectificarea bugetară pozitivă făcută în august de guvernul PSD a fost o minciună, acuză premierul Ludovic Orban. El a anunțat că se lucrează la o nouă rectificare bugetară și la realizarea bugetului pe 2020. Procesul este însă dificil, a notat Orban și a menționat că vor fi reduse mult cheltuielile care nu sunt strict necesare.

"Rectificarea bugetară pozitivă care a fost făcută, între ghilimele, în august, a fost o minciună gogonată, în realitate președintele v-a prezentat datele privitor la deficitul bugetar și situația e extrem de complicată și dificilă. Trebuie să adoptăm în hotărâre de guvern rectificarea bugetară cel târziu în data de 30 noiembrie ministerul Finanțelor începe de săptămâna viitoare și procedura de pregatire de elaborare a legii bugetului pe 2020 pe lângă pregătirea rectificării bugetare", a declarat Ludovic Orban


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H