Poliţiştilor nu le-a venit să creadă când l-au prins: Ce a ascuns un OBEZ în ŞUNCA de pe BURTĂ FOTO

Un bărbat obez din America a recurs la un gest ciudat în momentul în care a fost oprit în trafic de poliţişti. Astfel, el şi-a ascuns drogurile în colăceii de pe burtă.

17 iun. 2014, 17:38

Christopher Mitchell, un bărbat de 42 de ani, din Florida, a fost arestat după ce a fost acuzat de posesie de droguri. Totul a pornit de la un control de rutină, în trafic, în momentul în care el a fost întrebat de ce nu poartă centura de siguranţă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A apelat la serviciile unei PROSTITUATE, dar nu a avut bani pentru ea. Nu o să crezi ce i-a oferit în schimb

Cu toate că la început le-a spus că este prea gras să poarte centura, ulterior a început să devină recalcitrant şi să dea semene că este nervos şi speriat. Poliţiştii l-au rugat să se dea jos din maşină, pentru a fi percheziţionat corporal, moemnt în care s-a descoperit că în grăsimea de pe burtă avea ascunse zeci de pliculeţe cu cocaină şi marijuana. Mai mult, el avea în posesie o armă de foc şi 7.000 de dolari bani gheaţă. 

Citeşte şi Femeia filmată când FĂCEA SEX CU UN BĂTRÂN în plină stradă, audiată de poliţişti. Află cum a venit îmbrăcată

Inedit este faptul că aceasta nu este prima sa arestare, el mai fiind arestat în 2002 pentru trafic de cocaină. Cu toate acestea, atunci avea cu 100 de kilograme mai puţin.