Poliţistul care a amendat un manelist cunoscut pentru că nu purta mască a fost ameninţat. Europol a depus plângere penală

Poliţistul din judeţul Prahova, care l-a amendat pe Costel Biju pentru că nu a purtat masca de protecţie într-o benzinărie, a fost ameninţat. Sindicatul Europol a anunţat faptul că în acest caz a fost depusă o plângere penală pentru ultraj.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 09:05
Poliţistul care a amendat un manelist cunoscut pentru că nu purta mască a fost ameninţat. Europol a depus plângere penală

Sindicatul Europol relatează că, în 27 iulie, pe raza comunei Păuleşti, judeţul Prahova, un poliţist a amendat un bărbat care nu a purtat mască de protecţie într-o benzinărie. Aceştia au anunţat că au depus plângere penală.

Citeşte şi: Manelist cunoscut, scandal cu Poliţia. L-a ameninţat pe poliţist cu „farmece”, apoi i-a rupt procesul verbal

„Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, relatează sindicaliştii.

Europol a sesizat Parchetul cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, în condiţiile în care cetăţeanul l-a „blestemat” pe poliţist.

„Organizaţia noastră a sesizat unitatea de parchet competentă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, mai ales în condiţiile în care există deja un precedent în care un cetăţean care l-a „blesmat” pe un agent constatator să îşi cumpere medicamente de banii cu care a fost amendat, a fost condamnat de instanţă”, au mai transmis sindicaliştii.


loading...