Poliţistul care s-a aruncat în mare de frica DNA îşi ameninţa victima. Stenograme incendiare

Interceptări uluitoare cu poliţistul care s-a aruncat în mare de frica DNA. Subcomisarul din Constanţa a fost prins în flagrant în timp ce lua şpagă şi a fost arestat în cele din urmă. Povestea lui este incredibilă, interceptările din dosar demonstrează cum individul a cerut fără nicio ruşine bani de la un bărbat.

29 iul. 2015, 09:10
Poliţistul care s-a aruncat în mare de frica DNA îşi ameninţa victima. Stenograme incendiare

Laurenţiu Marin Dobre este subcomisar la Inspectoratul Judeţean Constanţa. Procurorii DNA erau de multă vreme pe urmele lui şi l-au prins în flagrant în timp ce lua 3.000 de euro de la un bărbat căruia i-a promis că îl scapă de un dosar penal.

Citeşte şi Un poliţist prins în timp ce primea mită a sărit în mare, în Portul Tomis. Omul legii, arestat preventiv

Când i-a văzut pe anchetatori, poliţistul a sărit din barca pe care se afla în mare, dar a revenit singur la mal când şi-a dat seama că nu are scăpare. El a fost arestat atunci iar între timp mai multe interceptări şocante din dosarul său au apărut în presă.

Din înregistrarea depusă la dosar reiese că poliţistul îl teroriza pe bărbat, potrivit România TV. Îl contacta mereu ca să îl ameninţe că, dacă nu îi dă 3.000 de euro, merge cu dosarul lui penal mai departe.

„Laurenţiu Marin Dobre: Băi, tu eşti de cuvânt sau nu eşti de cuvânt?

Denunţător: Sunt, domnule, dar nu ţi-am zis că nu am de unde! Ţi-am zis că am 2.000! Mi-a promis cineva că-mi dă cât vreau.

Laurenţiu Marin Dobre: Ţi-i bagi în c…!

Laurenţiu Marin Dobre: Dau cu tine de pământ în secunda doi, dacă te mai schimbi.

Denunţător: Nu mă schimb.

Laurenţiu Marin Dobre: Imediat te chem săptămâna viitoare. (n.n. – inculpatul îi pune în vedere denunţătorului faptul că, dacă nu primeşte suma de 3.000 de euro pretinsă, îl va chema la audieri, în scurt timp)”.

Magistraţii spun că poliţistul bănuia că e urmărit şi ambala special motorul bărcii ca să nu fie auzit. Toate aceste dovezi, plus faptul că s-a aruncat în mare în încercarea de a scăpa de procurori, i-au făcut pe magistraţi să aprobe arestarea poliţistului.