Poliţistul din Argeş care a împuşcat un tânăr şi apoi şi-a tras un glonţ în cap a fost înmormântat

Poliţistul din Argeş care a împuşcat un tânăr, iar apoi şi-a tras în glonţ în cap a fost înmormântat, miercuri, în comuna argeşeană Merişani, localnicii care au însoţit cortegiul funerar având numai cuvinte de laudă la adresa lui.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 15:16
Poliţistul din Argeş care a împuşcat un tânăr şi apoi şi-a tras un glonţ în cap a fost înmormântat

Sute de consăteni, prieteni şi colegi de serviciu l-au condus, miercuri, pe ultimul pe drum pe subofiţerul Marius Dobra de la IPJ Argeş, care şi-a împuşcat rivalul din gelozie, trăgând şase focuri de armă cu pistolul din dotare şi păstrând un al şaptelea glonţ pentru a se sinucide.

Poliţistul a fost înmormântat în cimitirul din satul Borleşti, comuna Merişani, iar preoţii nu au oficiat slujba religioasă în biserică, în condiţiile în care a fost vorba despre o sinucidere.

În cortegiul funerar a fost şi maşina de poliţie de la postul Băiculeşti, acolo unde a lucrat subofiţerul, iar localnicii din comuna argeşeană Merişani au venit în număr mare la înmormântare, toţi având numai cuvinte de laudă pentru poliţistul care locuia în satul Borleşti.

Marius Dobra avea 29 de ani, era încadrat de cinci ani la IPJ Argeş şi a lucrat permanent în Poliţia rurală.

Ancheta penală în acest caz s-a încheiat, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş confirmă că, în condiţiile în care făptuitorul a decedat, dosarul va fi soluţionat cu neînceperea urmăririi penale, iar în momentul comiterii faptei, poliţistul nu consumase alcool sau alte substante halucinogene.

Luni, poliţistul a împuşcat un tânăr cu arma din dotare, în localitatea Merişani, judeţul Argeş, cercetările arătând că agentul s-a răzbunat pe victimă din cauza unor neînţelegeri sentimentale.

Poliţistul a tras asupra tânărului în timp ce acesta se afla în maşina sa. Ulterior, agentul şi-a tras un glonţ în cap.

Poliţistul a murit, luni după-amiază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, unde fusese internat în comă gradul patru, cu traumatism cranio-cerebral sever.

Victima agresiunii, un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna argeşeană Merişani, a fost internat şi el la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, în prezent starea acestuia fiind stabilă.