Poliţistul din Satu Mare filmat conducând haotic pe un drum naţional, arestat la domiciliu

Poliţistul reţinut de procurori după ce a fost filmat în timp ce conducea haotic pe un drum naţional şi în Satu Mare a fost plasat în arest la domiciliu. Când a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, agentul a refuzat să fie testat cu etilotestul. Ulterior, la spital i-au fost recoltate probe biologice, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 2,14 mg/l în sânge.

RomaniaTV.net
26 nov. 2019, 14:33
Poliţistul din Satu Mare filmat conducând haotic pe un drum naţional, arestat la domiciliu

Poliţistul a fost filmat sâmbătă seara în timp ce conducea haotic pe DN 19 A, în zona Aeroportului Satu Mare. Acesta a fost oprit de polițiști pe Bulevardul Lucian Blaga.

„La data de 23 noiembrie a.c., la ora 21,39, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană cu privire la faptul că dinspre oraşul Ardud spre municipiul Satu Mare, un autoturism circulă haotic pe drumul public. În urma sesizării a fost depistat şi oprit în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Unimăt. Întrucât sus-numitul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei”, a precizat IPJ Satu Mare.

Ulterior, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse judiciare, şoferul este un poliţist pus la dispoziţie de către IPJ Satu Mare, fiind anchetat într-un alt caz. El a fost şi agent în cadrul Poliţiei Rutiere Satu Mare.

Marţi, poliţistul a fost plasat în arest la domiciliu.