Poliţistul din Timiş care s-a împuşcat în cap, ţinut în viaţă de aparate

Starea lui Mario Hoffman, polițistul care și-a tras un glonț în cap cu pistolul din dotare, este extrem de gravă. Acesta se află în comă de gradul IV, iar medicii susțin că șansele de supraviețuire sunt minime, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 08:04
Poliţistul din Timiş care s-a împuşcat în cap, ţinut în viaţă de aparate

Mario Hoffman se află la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, sub supravegherea medicilor. Polițistul este ținut în viață doar de aparatele la care este conectat, el fiind ventilat mecanic. “Nu s-a produs nicio modificare față de momentul internării. Este în continuare în comă de gradul IV și respiră cu ajutorul ventilatorului mecanic”, a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara.

Medicii nu îi dădeau șanse prea mari de supraviețuire tânărului polițist, care s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare, în casa prietenei sale din comuna timișeană Cenei. Glonțul a intrat în zona tâmplei și a ieșit pe partea cealaltă a craniului.

Anchetatorii nu au reușit până acum să afle motivul pentru ca colegul lor a vrut să încheie socotelile cu viața. “Se fac în continuare audieri. Polițistul nu a lăsat niciun mesaj prin care să își motiveze gestul. Deocamdată nimeni nu a putut explica ce s-a întâmplat”, a spus Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Mario Hoffman are domiciliul în Lugoj, însă de cinci ani locuiește în comuna Cenei, împreună cu logodnica lui. Conform apropiaților, Hoffman nu avea datorii la bănci, nu se certase cu prietena, cu care urma să se căsătorească, și era bine văzut la serviciu și de săteni, care îl consideră un polițist exemplar