Poliţistul Godină, la Bistriţa: Am circulat cu mare atenție pe străzi, am citit că aveţi bătăuşi în trafic

Polițistul brașovean Marian Godină a fost prezent sâmbătă la Bistrița, la Târgul de carte pentru copii și adolescenți CoşBook, pentru a-și prezenta cel mai recent volum, dedicat celor mici, "În misiune cu Marian", prilej cu care a făcut câteva referiri la incidentul petrecut zilele trecute pe un bulevard din municipiu, când un fost lider al PNL Bistrița-Năsăud a fost acuzat că ar fi agresat o femeie.

18 iun. 2016, 17:37
Poliţistul Godină, la Bistriţa: Am circulat cu mare atenție pe străzi, am citit că aveţi bătăuşi în trafic

Am circulat cu mare atenție pe străzile din Bistrița, am citit că aveți bătăuși în trafic„, le-a spus Godină celor veniți sâmbătă, la prezentarea cărții sale. Marian Godină a răspuns pe pagina sa de Facebook unei persoane care, aflând că se află în Bistrița, l-a sfătuit să „aibă grijă la domnul Beudean”, iar replica polițistului a fost: „Nu știu dacă ar avea curaj să se dea la mine, că sunt ceva mai mare decât o femeie„.

Citeşte şi MApN, PĂCĂLEALĂ de 1 aprilie cu Marian Godină: „De la Poliţia Rutieră, la Poliţia Militară” FOTO

Fostul vicepreședinte PNL Bistrița-Năsăud, Jenor Beudean, care a candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Șieu Odorhei, este acuzat că în data de 14 iunie ar fi agresat o femeie după ce a avut cu aceasta un incident în trafic.

Din fotografiile făcute de un martor la întreaga scenă se vede cum femeia este bruscată de către liberal, gesturile acestuia determinând conducerea județeană a PNL să anunțe că se va propune excluderea lui din partid. Jenor Beudean a trimis, la rândul său, un drept la replică, în care și-a cerut scuze față de femeie, dar spune că a fost provocat și că o va da în judecată atât pe ea, cât și pe cei care au reacționat pe Facebook negativ la adresa sa.